Zalahalápi Polgárőr Egyesület

Együtt a közbiztonságért

 

 

Tisztelt Elnök Asszony/Úr!

 

 

 

A Jelölő- és Választó Bizottság (továbbiakban JVB) tájékoztatója a 2022. november 26-án Devecserben tartandó megyei rendkívüli közgyűlést megelőzően elvégzendő feladatokról

 

1.      A Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége elnöksége rendkívüli tisztújító közgyűlést hív össze 2022. november 26-án, amelyről a 2022.10.26-i ülésén döntött. Indoklás: Sötét György gazdasági elnökhelyettes lemondása.

 

2.      A megüresedett elnökségi tagság betöltésére a tisztújító közgyűlésen a küldöttgyűlés döntésének megfelelően kerül sor.

 

Az előkészítő munka a választás napjáig nyomon követhető a www.halaporseg.hu honlap Főmenüjében levő hivatkozásokon, valamint a VeMPSZ honlapján.

 

Az elnökségi tag jelölés a „bemutatkozó levél” beküldésével történik. 

 

Határidő: 2022. november 20. éjfélig a jelöltektől érkezzenek be a „bemutatkozó levelek”.

 

A jelölt legyen tisztában azzal, hogy a bemutatkozó levelet internetes oldalon hozzáférhetővé teszem, hogy mindenki megismerhesse a jelöltet. A jelölt a bemutatkozó levél megküldésével egyidejűleg hozzájárulását adja ahhoz, hogy annak tartalmát a tagság (az előbbi formában) megismerhesse. A választást követően a honlapra feltett anyagok megsemmisítésre kerülnek. A tagság igényli és várja a nyilvánosság biztosítását!

 

Elérhetőségem: +36/30/621-4039; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; 8308 Zalahaláp, Vadvirág u. 39.

 

 Melléklet:

 

1)       Bemutatkozó (forma)levél

 

Zalahaláp, 2022. november 15.

 

Tisztelettel:

 

Tóth Miklós
jelölőbizottság elnöke