Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /storage/content/67/1010167/halaporseg.hu/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 27 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /storage/content/67/1010167/halaporseg.hu/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /storage/content/67/1010167/halaporseg.hu/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /storage/content/67/1010167/halaporseg.hu/public_html/plugins/system/bigshotgoogleanalytics/bigshotgoogleanalytics.php on line 57 1. Körlevél elnökökhöz

Zalahalápi Polgárőr Egyesület

Együtt a közbiztonságért

 

Tisztelt Elnök Asszony/Úr!

 

A Jelölő- és Választó Bizottság (továbbiakban JVB) tájékoztatója a 2021. június első felében (várhatóan jún. 05. vagy 12.) tartandó megyei rendes (egyben tisztújító) közgyűlést megelőzően elvégzendő feladatokról

1. A Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége elnöke -Dézsi János- a tavasszal elhunyt, helyette új elnököt kell választani.

2. Borbély Zoltán elnökségi tag -jelenlegi szakmai alelnök- bejelentette lemondását, mivel magasabb rendőri vezetői megbízatásával összeférhetetlen a VeMPSZ elnökségében betöltött megbízatása, így helyére új elnökségi tagot kell választani.

A JVB elnöke az elnök és az elnökségi tag választásakor titkos szavazás lebonyolítását kéri.

Az előkészítő munka a választás napjáig nyomon követhető a www.halaporseg.hu honlap Főmenüjében levő hivatkozásokon, valamint a VeMPSZ honlapján.

Az elnök és elnökségi tag jelölés a „bemutatkozó levél” beküldésével történik. 

Határidő: 2021. május 25.

A jelölt legyen tisztában azzal, hogy a bemutatkozó levelet internetes oldalon hozzáférhetővé teszem, hogy mindenki megismerhesse a jelöltet. A jelölt a bemutatkozó levél megküldésével egyidejűleg hozzájárulását adja ahhoz, hogy annak tartalmát a tagság (az előbbi formában) megismerhesse. A választást követően a honlapra feltett anyagok megsemmisítésre kerülnek. A tagság igényli és várja a nyilvánosság biztosítását!

Elérhetőségem: +36/30/621-4039; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; 8308 Zalahaláp, Vadvirág u. 39.

 Melléklet:

1)       Bemutatkozó (forma)levél

Zalahaláp, 2021. május 04.

Tisztelettel:

Tóth Miklós
jelölőbizottság elnöke