Zalahalápi Polgárőr Egyesület

Együtt a közbiztonságért

 

Tisztelt Elnök Asszony/Úr!

 

A Jelölő- és Választó Bizottság (továbbiakban JVB) tájékoztatója a 2022. első negyedévében (várhatóan február 12. vagy 19.) tartandó megyei éves rendes (egyben tisztújító) közgyűlést megelőzően elvégzendő feladatokról

1.      A Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége elnöksége teljes tisztújító közgyűlést hív össze 2022. február hónapban, amennyiben ezt a járványügyi korlátozó intézkedések megengedik.

2.      Legutóbb 2018-ban február 17-én tartott teljes tisztújító közgyűlést a megyei szövetség. Az akkor 4 évre választott Elnökség, Felügyelő Bizottság,  Jelölő- és Választási Bizottság mandátuma 2022. februárjában megszűnik, tisztújító közgyűlésen a küldöttgyűlés döntésének megfelelően új vezetése és bizottsági tagjai lesznek a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetségének.

Az előkészítő munka a választás napjáig nyomon követhető a www.halaporseg.hu honlap Főmenüjében levő hivatkozásokon, valamint a VeMPSZ honlapján.

Az elnök és elnökségi tag jelölés, valamint a FEB, JVB tagok jelölése a „bemutatkozó levél” beküldésével történik. 

Határidő: 2022. január 30. éjfélig a jelöltektől érkezzenek be a „bemutatkozó levelek”.

A jelölt legyen tisztában azzal, hogy a bemutatkozó levelet internetes oldalon hozzáférhetővé teszem, hogy mindenki megismerhesse a jelöltet. A jelölt a bemutatkozó levél megküldésével egyidejűleg hozzájárulását adja ahhoz, hogy annak tartalmát a tagság (az előbbi formában) megismerhesse. A választást követően a honlapra feltett anyagok megsemmisítésre kerülnek. A tagság igényli és várja a nyilvánosság biztosítását!

Elérhetőségem: +36/30/621-4039; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; 8308 Zalahaláp, Vadvirág u. 39.

 Melléklet:

1)       Bemutatkozó (forma)levél

Zalahaláp, 2022. január 09.

Tisztelettel:

Tóth Miklós
jelölőbizottság elnöke