Tisztelt Elnök Asszony/Úr!

A Jelölő- és Választó Bizottság (továbbiakban JVB) tájékoztatója a 2023. április 22-én  tartandó megyei közgyűlést és elnökválasztást megelőzően elvégzendő feladatokról

  1. A Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége elnöksége 2023. február 21-én elnökségi ülést tartott, melyen a jelenlegi elnök, Mezei József jelezte, hogy a megbízását az idei közgyűlésig kívánja fenntartani. Az elnökségtől a JVB felkérést kapott a VeMPSz elnöki posztjára történő jelöltállítási feladatra.

  2. Az elnöki pozíció betöltésére a tisztújító közgyűlésen a küldöttgyűlés döntésének megfelelően kerül sor.

Az előkészítő munka a választás napjáig nyomon követhető a www.halaporseg.hu honlap Főmenüjében levő hivatkozásokon, valamint a VeMPSZ honlapján.

Az elnök személyére a jelölés a „bemutatkozó levél” beküldésével történik. 

Határidő: 2023. április 7. éjfélig a jelöltektől érkezzenek be a „bemutatkozó levelek”.

A jelölt legyen tisztában azzal, hogy a bemutatkozó levelet internetes oldalon hozzáférhetővé teszem, hogy mindenki megismerhesse a jelöltet. A jelölt a bemutatkozó levél megküldésével egyidejűleg hozzájárulását adja ahhoz, hogy annak tartalmát a tagság (az előbbi formában) megismerhesse. A választást követően a honlapra feltett anyagok megsemmisítésre kerülnek. A tagság igényli és várja a nyilvánosság biztosítását!

Elérhetőségem: +36/30/621-4039; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 8308 Zalahaláp, Vadvirág u. 39.

 Melléklet:

1)       Bemutatkozó (forma)levél

Zalahaláp, 2023. március 06.

Tisztelettel:

Tóth Miklós
jelölőbizottság elnöke